SEGRE

Detinguda una ramadera a la Llitera per la mort per inanició de prop de 350 cabres

Entre els cadàvers sobrevivien 36 exemplars sense menjar ni aigua en un estat deplorable

Una imatge de la granja amb cabres mortes.

Detinguda una ramadera a la Llitera per la mort per inanició de prop de 350 cabresGuardia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Seprona de la Guardia Civil ha detingut una ramadera a la comarca de la Llitera (Osca) com a presumpta autora d’un delicte de maltractament animal. La detenció es va produir com a conseqüència dels controls que realitzen els agents del Seprona en explotacions ramaderes per corroborar que es compleix la legislació vigent quant a benestar animal es refereix.

Durant el registre i inspecció en una explotació de la comarca de la Llitera, la Guàrdia Civil va localitzar 346 cabres mortes per inanició en diferents estats de descomposició i 36 exemplars en condicions deplorable ja que es trobaven tancades sense menjar ni aigua, per la qual cosa els agents van procedir de formar urgent a facilitar-los aliment.

Per tal motiu, la Guàrdia Civil va detenir la propietària de l’explotació, una dona de 47 anys. Posteriorment, els agents van donar avís a la Direcció General d’Alimentació i foment Agroalimentari de la DGA perquè es prenguessin les mesures encaminades a garantir la supervivència i benestar dels pocs exemplars que quedaven vius.

Una cabra viva al costat d'altres exemplars morts a la granja de la detinguda.

Detinguda una ramadera a la Llitera per la mort per inanició de prop de 350 cabresGuàrdia Civil

tracking