SEGRE

MUNICIPIS

Netegen de brossa i massa forestal l'accés a Mont-rebei des de Corçà, a Àger

Alguns dels voluntaris que ahir van treballar en el desbrossament.

Alguns dels voluntaris que ahir van treballar en el desbrossament.EMPRESES TURÍSTIQUES DE LA VALL D’ÀGER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Membres de l’Associació d’Empreses Turístiques de la Vall d’Àger en col·laboració amb l’ajuntament d’Àger van dur a terme aquest dijous una actuació de neteja del camí d’accés al congost de Mont-rebei des del nucli de Corçà, a Àger.

Els treballs van consistir principalment a desbrossar trams del camí que estaven pràcticament coberts d’arbustos que dificultaven el pas dels vehicles fins a la nova zona d’aparcament a la Pertusa. Un dels responsables de l’entitat d’empresaris, Enric Maestre, va apuntar que en algunes zones, la vegetació envaïa totalment la via i era “necessari netejar i desbrossar la zona per aclarir-hi el pas”, va dir. En aquest sentit, va apuntar que la mesura s’ha portat a terme abans de Setmana Santa, quan es preveu que el volum de visitants sigui més elevat i per augmentar la seguretat en aquest camí. Val a recordar que al costat de l’accés de Sant Esteve de la Sarga, el de Corçà és també un dels accessos més freqüentats pels turistes que visiten cada any el congost de Mont-rebei.

El consistori d’Àger va habilitar a la Pertusa una nova àrea d’estacionament amb una capacitat per a uns seixanta vehicles aproximadament, que va entrar en servei ara fa poc menys de dos mesos.

tracking