SEGRE

Un jove mata la mare i apunyala un germà que intentava salvar-la a casa seua a Bellvís

Marc Navarro Sancho, de 21 anys, va degollar la seua progenitora, Antonieta Sancho Miralles, professora a Bell-lloc

Mossos d'Esquadra ahir a la nit a l'habitatge del carrer Major de Bellvís en el qual va tenir lloc el crim

Un jove mata la mare i apunyala un germà que intentava salvar-la a casa seua a BellvísJoan Gómez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de Bellvís de 21 anys, Marc Navarro Sancho, va matar aquest divendres la seua mare, Antonieta Sancho Miralles, de 50 anys i professora a Bell-lloc, i va ferir greument el seu germà Oriol, de 16, durant una discussió que va tenir lloc al domicili familiar, situat al carrer Major de Bellvís. El parricida va fugir però va quedar detingut minuts després a la plaça de l’Església per una patrulla dels Mossos d’Esquadra. El detingut patiria un trastorn mental i hauria tingut problemes per consum de drogues. El pare, que treballa a Mollerussa, no era a casa en el moment de la tragèdia.

El crim va tenir lloc cap a les 20.45 hores després de produir- se una discussió per diners dins de l’habitatge. El jove va degollar la seua mare d’una ganivetada. El germà petit va rebre diverses ganivetades al coll i l’esquena a l’intentar salvar la seua progenitora. Pel que sembla, va ser trobat malferit al carrer. L’assassí va fugir però va quedar detingut minuts després per una patrulla a la plaça de l’Església, segons van informar fonts properes al cas.

Els serveis d’emergència van evacuar el ferit a l’hospital Arnau de Vilanova en estat greu però ja no van poder fer res per salvar la vida a la mare. L’alcalde de la localitat, Joan Talarn, va confirmar que el crim es va produir després d’una discussió familiar i que el pare no es trobava a l’habitatge en aquell moment perquè estava treballant.

Tenen l’arma homicida

Els Mossos d’Esquadra van interrogar els familiars de la víctima i l’homicida. Passades les 23.00 hores es va practicar l’aixecament del cadàver. El detingut va ser traslladat cap a les 22.00 hores a Lleida i estava previst que fos sotmès a una revisió mèdica per determinar el seu estat. La policia catalana també va recuperar l’arma homicida, que va ser trobada al mateix habitatge en el qual es va produir el crim.

L’autor té antecedents per violència en l’àmbit familiar

El detingut té antecedents per violència en l’àmbit familiar, segons van informar a aquest diari fonts properes a la investigació, que van afegir que en diverses ocasions anteriors hauria protagonitzat aldarulls a casa. Pel que sembla, pateix un trastorn mental, havia tingut problemes d’addicció a les drogues i havia estat en tractament de desintoxicació, segons les mateixes fonts. “És una família de tota la vida del poble molt coneguda, i la tragèdia que ha ocorregut aquesta nit ha estat una cosa totalment inesperada per tots nosaltres”, va explicar l’alcalde de Bellvís, que va destacar que els veïns “estan consternats” i en estat de xoc per aquest tràgic succés. Alguns veïns es van atansar fins als voltants de l’habitatge i no es creien el que havia passat.

tracking