SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor el veí de Cervera ferit en un accident a Ribera d'Ondara

Jordi Riu, de 31 anys, va morir ahir a la Vall d’Hebron, on estava ingressat des del 31 de març || El cotxe va xocar aquell dia amb un camió a l’autovia A-2

Estat en el qual va quedar el vehicle de la víctima després de col·lidir amb un camió a l’A-2.

Estat en el qual va quedar el vehicle de la víctima després de col·lidir amb un camió a l’A-2.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El veí de Cervera de 31 anys que va quedar en estat crític el passat 31 de març al tenir un accident de trànsit a Ribera d’Ondara va morir ahir a l’hospital de la Vall d’Hebron, on estava ingressat des del dia del sinistre.

Es tracta de Jordi Riu, membre d’una família molt coneguda de Cervera i germà de Santi Riu, pianista del conservatori de la capital de la Segarra. L’accident va tenir lloc fa vuit dies quan van tenir una col·lisió posterior un cotxe i un camió a l’altura del quilòmetre 529 de l’autovia A-2 al seu pas per la Segarra. Va ser pocs minuts abans de les set del matí quan el Seat León que conduïa Jordi Riu, que treballava en el sector de la infermeria, va impactar per darrere amb un camió que també circulava en direcció Barcelona. A conseqüència del brutal impacte, el cotxe de la víctima va quedar encastat sota el camió i convertit en ferralla i el conductor va haver de ser rescatat pels bombers.

L’accident va mobilitzar un ampli dispositiu i fins al lloc es van desplaçar quatre dotacions de bombers, tres patrulles de Mossos d’Esquadra i altres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El personal sanitari va atendre l’home, que va patir ferides molt greus i que va haver de ser traslladat en helicòpter a la Vall d’Hebron.

Amb aquesta mort ja són dotze les persones que han mort aquest any en accidents de trànsit que han tingut lloc en carreteres de les comarques lleidatanes. Són dos més que les víctimes mortals registrades durant el mateix període del 2016, quan havien mort deu persones. Dos de les víctimes eren motoristes i dos més, ciclistes. L’últim accident mortal havia tingut lloc el passat 4 d’abril a Vilanova de Bellpuig amb l’atropellament d’un ciclista.

tracking