SEGRE

SUCCESSOS

El parricida de Bellvís es nega a declarar davant dels Mossos i avui anirà al jutge

No va voler facilitar la seua versió dels fets i aquest dilluns al matí podria ingressar a la presó || Emotiu funeral amb paraules del fill ferit i d’un company professor de Bell-lloc

Moment de l’arribada del fèretre a l’església de Bellvís.

Moment de l’arribada del fèretre a l’església de Bellvís.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Navarro Sancho, el parricida de Bellvís que divendres va assassinar la seua mare clavant-li un ganivet al coll i va ferir el seu germà, es va negar dissabte a prestar declaració davant dels Mossos d’Esquadra a la comissaria de Lleida, segons van confirmar a aquest diari fonts properes al cas. Pel que sembla, el jove, de 22 anys, va assegurar que preferia explicar els fets a casa seua d’aquesta localitat del Pla d’Urgell directament davant del jutge. Tindrà ocasió de fer-ho avui als jutjats de Balaguer, on passarà a disposició judicial i on es decidirà el seu ingrés a la presó o la posada en llibertat. Marc Navarro haurà d’explicar què va passar divendres a la nit a casa seua, en la qual es trobaven la seua mare i el germà, quan després d’una discussió va acabar amb la vida de la seua progenitora. Després dels fets va intentar fugir, però va ser detingut al cap de poc pels Mossos d’Esquadra.

Marc Navarro va ser detingut divendres quan fugia després de matar la seua mare d’una punyalada

El jove parricida havia estat atès en els últims anys en diversos centres a causa d’importants problemes amb les drogues, que podrien haver-li causat un trastorn mental. La investigació també està pendent dels resultats de l’autòpsia. Tal com van explicar fonts properes al cas, segons va poder apreciar-se a l’escena del crim la víctima només hauria rebut una ganivetada al coll que hauria provocat que caigués fulminada i que pràcticament morís a l’acte. A més, tampoc es van observar marques que podrien assenyalar que hi hagués hagut un forcejament previ entre ella i el fill, amb aquest ja armat.

Per la seua banda, familiars, amics i companys de feina d’Antonieta Sancho la van acomiadar aquest diumenge en un emotiu funeral que es va celebrar a l’església de Bellvís. Desenes de persones es van congregar al temple per donar l’últim adéu a aquesta professora de l’Escola Ramon Farrerons de Bell-lloc d’Urgell, on feia vuit anys que treballava. Va ser un dels companys el que va llegir unes emotives paraules durant la cerimònia, en la qual també van intervenir una antiga companya i el fill petit, que va resultar ferit amb talls al coll i a l’esquena i amb cops quan intentava defensar la seua mare.

El jove, de setze anys, va tornar a agrair, com ja va fer dissabte durant el minut de silenci (vegeu SEGRE d’aquest diumenge) amb el qual la localitat va homenatjar Antonieta Sancho Miralles, el suport rebut per part de tots els veïns i també va recordar de nou amb afecte la seua progenitora.

tracking