SEGRE

Denuncien dos alumnes del Pla d'Urgell per la suposada difusió de la foto d'una companya nua

Els menors, dos cosins de 14 i 15 anys, reconeixen haver tingut la imatge al seu mòbil però neguen haver-la penjat a internet

Els fets seran jutjats a l’Audiència de Lleida.

Els fets seran jutjats a l’Audiència de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat de menors investiga si dos cosins de 14 i 15 anys del Pla d'Urgell han difós una fotografia d'una companya d'institut de 17 anys nua. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació el 4 d'abril de 2017 per “descobriment i revelació de secrets, assetjament i abusos sexuals”.

La noia denunciant, que ara té 18 anys, va declarar als Mossos que fa un any li va enviar una foto a un dels acusats (el més gran) perquè el noi l'havia amenaçat que si no ho feia, diria a tothom que havien estat junts, que havien mantingut relacions sexuals i que si calia, s'inventaria que també ho havia fet amb altres nois. Així que, "angoixada" per aquesta possibilitat i creient que, així, el noi la deixaria tranquil·la, es va fer la foto nua i li va enviar per watsap.

Segons la denúncia de la noia, llavors el nen de 15 anys li hauria demanat més fotografies i mantenir relacions sexuals a canvi de no pujar a Facebook la imatge de la jove nua.

També s'investiga al cosí del noi, de 14 anys, per haver-se apoderat de la foto i haver-la publicat a internet. Els dos menors van reconèixer en la seva declaració als Mossos d'Esquadra que van tenir la fotografia al seu mòbil perquè la noia li va enviar al cosí gran i aquest li va passar al mòbil al petit, però que cap dels dos la va penjar a internet.

Els Mossos han fet arribar diligències per un delicte contra la intimitat i llibertat sexual contra els dos menors al jutjat de menors, on aquest dimecres han declarat el cosí gran i la noia.

A l'edició de SEGRE de demà dijous ampliarem aquesta informació

tracking