SEGRE

LLEURE FESTES

El concert de la festa major de Mollerusssa costarà 5 euros per evitar l'excés d'aforament

A càrrec de Txarango, es posaran a la venda 2.500 entrades la setmana que ve

El consistori va presentar ahir els concerts de la festa major.

El consistori va presentar ahir els concerts de la festa major.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa habilitarà tres noves sortides d’emergència al pavelló firal i establirà un aforament màxim de 3.000 persones al recinte amb l’objectiu de millorar la seguretat del complex. És per aquesta raó que el consistori posarà a la venda la setmana que ve a través de www.subiros.net unes 2.500 entrades inicials del concert estrella de la festa major, que serà a càrrec de Txarango dissabte a la nit. Aquestes tindran un cost de 5 euros, un “preu popular i sense ànim recaptatori” l’objectiu del qual serà vetllar per la seguretat dels participants amb un control adequat de l’aforament, segons va destacar l’alcalde, Marc Solsona.

La programació de concerts de les festes, que se celebraran del 18 al 21 de maig, també comptarà amb actuacions dels grups Animal i La Vella Dixieland, segons va explicar ahir la regidora de Festes, Griselda Soteras, que va remarcar que l’esmentat programa s’ha elaborat amb la col·laboració de l’entitat Jovent de Mollerussa. Precisament, els grups guanyadors del concurs musical que organitza aquesta entitat actuaran durant les festes. El primer premiat, encara per decidir, actuarà dissabte a la nit abans de Txarango. La celebració acabarà aquell dia amb la banda de versions Raggatunning.

La música, tanmateix, començarà dijous amb un concert gratuït a la plaça Manuel Bertrand amb la banda de versions La Cosa Nostra. El concert de la nit de divendres, també gratuït i al pavelló firal, serà a càrrec d’Animal, seguit de La Banda del Coche Rojo. També actuarà aquell dia el segon premi del Concurs del Jovent.

Finalment, diumenge serà el torn de La Vella Dixieland, al teatre L’Amistat i amb una entrada que tindrà un preu de 10 euros, a la venda a Ticketmaster.

tracking