SEGRE

SUCCESSOS

Calcinades quaranta tones a la planta de reciclatge dels Alamús

Els Bombers van donar el foc per extingit a la una de la matinada encara que van revisar la zona per evitar que es revifés || Van cremar plàstics i escombraries

Els Bombers van donar el foc per extingit a la una de la matinada.

Els Bombers van donar el foc per extingit a la una de la matinada.BOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van donar per extingit a la una de la matinada d’aquest dilluns l’incendi a l’interior d’una planta de reciclatge als Alamús que es va declarar a última hora de la tarda de diumenge (vegeu el SEGRE d’aquest dilluns). Les flames van acabar calcinant un total de quaranta tones de plàstics i escombraries d’un incendi la fumarada del qual es va poder veure a diversos quilòmetres de distància. Malgrat extingir-lo a primera hora de la matinada, i com a mesura de prevenció, els Bombers van tornar a la zona a les 5.00 hores i durant el matí per revisar les restes de la foguera i evitar que es revifés. Al seu torn, operaris de la firma Vilella, situada a la carretera LL-11, també es van quedar a passar la nit a l’empresa i revisar els calius de l’incendi.

Els Bombers van arribar a activar un total de dotze dotacions terrestres. Els efectius van comptar amb l’ajuda de dos màquines giratòries, que van remoure el material de rebuig per facilitar l’extinció del foc, que no va provocar ni ferits ni desallotjats. Fins al lloc també van acudir patrulles dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). No és la primera vegada que un incendi afecta aquesta empresa. El 2015 se’n van registrar dos en els quals van cremar 5.000 metres quadrats de cartró, plàstic i paper.

D’altra banda, els Bombers van sufocar durant la matinada d’aquest dilluns l’incendi en un balcó de l’avinguda de l’Exèrcit de Lleida. No hi va haver ferits ni desallotjats.

Empleats van poder salvar la maquinària Un dels treballadors de la planta va explicar diumenge a aquest diari que una coneguda l’havia alertat després de veure com una immensa columna de fum sortia de les instal·lacions, per la qual cosa, junt amb altres empleats, va acudir-hi per veure què passava. Van saltar la tanca de seguretat per treure ràpidament la maquinària que era a la zona afectada i evitar danys econòmics més abundants.

Els Bombers van donar el foc per extingit a la una de la matinada.

Els Bombers van donar el foc per extingit a la una de la matinada.BOMBERS

tracking