SEGRE

INVERSIONS

PDeCAT presentarà una esmena a la totalitat als pressupostos generals

Postius, Rivero i Reñé durant la roda de premsa.

Postius, Rivero i Reñé durant la roda de premsa.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El PDeCAT presentarà una esmena a la totalitat durant el debat dels pressupostos generals de l’Estat per al 2017. Així ho van explicar aquest dimecres durant una roda de premsa per valorar les inversions previstes a les comarques de Lleida i van apuntar que estaran en contacte amb totes les comarques per presentar esmenes que puguin millorar aquests pressupostos. El diputat al Congrés pel PDeCAT Toni Postius va afirmar que “no responen a les necessitats que té Lleida com a territori” i va apuntar que “l’operació diàleg no existeix”.

El president del partit al pla, Joan Reñé, va reiterar la seua disconformitat amb els pressupostos, que presenten un “dèficit d’actuacions al territori lleidatà” i ha posat de manifest la nul·la inversió en el corredor mediterrani. Així mateix, la senadora i presidenta del partit al Pirineu Mayte Rivero va assegurar que aquestes inversions són “reivindicacions eternes” perquè són “carreteres considerades perilloses i amb una alta sinistralitat”.

D’altra banda, Rivero va afirmar que aquests pressupostos “no aporten solucions a mals crònics” i que “el Govern central ha desistit de ser el nostre Estat”.

tracking