SEGRE

TURISME

Més de 4.500 tiquets per degustar la cuina del Pirineu a Barcelona

Durant el saló B-Travel, que va tancar aquest diumenge

Cues al taulell de l’espai dedicat a Lleida al saló B-Travel de Barcelona.

Cues al taulell de l’espai dedicat a Lleida al saló B-Travel de Barcelona.P.T.D.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La demanda d’informació sobre l’oferta de turisme familiar, rural, de natura, cultura, gastronomia i turisme actiu amb vista al proper pont festiu de l’1 de maig així com també de les vacances d’estiu van centrar la major part de les peticions sobre l’oferta turística de les comarques de Lleida durant els tres dies que ha durat el saló de turisme B-Travel de Barcelona, que en aquesta edició ha celebrat els 25 anys. Va obrir les portes divendres amb la presència del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé (vegeu SEGRE del 22), i va tancar ahir.

La demanda d’informació de cara al pont festiu de l’1 de maig també va ser òptima

D’altra banda, l’espai gastronòmic B-Delicius, on el visitant ha pogut degustar la gastronomia pirinenca, ha tingut molt bona acceptació i han complert expectatives. En total, s’han venut 4.500 tiquets de degustació per tastar plats de la Val d’Aran i l’Alt Urgell promoguts en aquesta última comarca per l’Associació Menja’t l’Alt Urgell, integrada per 22 elaboradors artesans que s’han agrupat per potenciar el consum de productes frescos i de qualitat. El Patronat de Turisme també ha col·laborat en el programa Experiències B-Travel amb dos viatges de regal. B-Travel ha permès posar en relleu l’optimisme del sector turístic pels bons resultats de l’any 2016 amb un 7,87% més de pernoctacions que l’any anterior.

Pel que fa a la campanya d’esquí 2016-17 al Pirineu de Lleida, s’ha tancat amb el millor registre dels últims vuit anys amb 1.284.476 esquiadors, un 1,10 per cent més que la temporada anterior. Segons va explicar el Patronat, totes aquestes dades transmeten molt bones sensacions de cara a aquest any, com es va posar de manifest en la presentació de la temporada de turisme actiu.

tracking