SEGRE

Uns desconeguts emmordassen i agredeixen dos veïns d'Aitona

Es tractaria d’una venjança per drogues

Aitona

AitonaLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos veïns d’Aitona han sigut agredits aquest dimarts en el que sembla que seria una venjança per drogues. Els fets han passat cap a les 12 hores, quan uns desconeguts han assaltat l’habitatge dels dos homes, els han emmordassat i els han agredit.

Els veïns han alertat als serveis d’emergència en sentir crits d’auxili en un primer moment i, després, en veure un dels agredits al carrer, mig nu, ensangonat i amb restes de cinta americana a les cames, braços i coll. Ha sigut llavors llavors quan, segons han explicat testimonis a SEGRE, han sortit de la casa almenys quatre homes, vestits de negre i que podrien anar encaputxats, i han fugit ràpidament en un vehicle aparcat a prop del lloc. L'home que ha aconseguit sortir al carrer ha alertat als veïns que a la casa romania una altra persona que també ha estat agredida.

Fins al lloc s'hi han desplaçat tres ambulàncies del SEM, que han traslladat a les dos víctimes a l’hospital Arnau de Vilanova, i també diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Demà, a l'edicio de diari SEGRE, donarem molta més informació i detalls que ara estem preparant.

.

tracking