SEGRE

INVESTIGACIÓ

Troben el cadàver d'un home en un pis de l'avinguda Maladeta de Vielha

Imatge de l’edifici on es va trobar el cadàver.

Imatge de l’edifici on es va trobar el cadàver.CLARA VILLAR/AUÈ TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes de la mort d’un home el cadàver del qual va ser trobat ahir en estat de descomposició en un pis de Vielha. Tot va ocórrer després que els veïns alertessin la Policia catalana, cap a les nou de la nit, al notar a l’edifici, situat en el número 17 de l’avinguda Maladeta de la capital aranesa, una forta olor de putrefacció.

Diverses patrulles es van desplaçar al lloc i, després de poder accedir a l’interior de la vivenda, van trobar-hi el cadàver, ja en avançat estat de descomposició. El jutge desplaçat al lloc va ordenar l’aixecament del cadàver.

Encara que segons fonts dels Mossos d’Esquadra tot apunta que es tracta d’una mort natural, s’ha obert la pertinent investigació i es practicarà l’autòpsia al cadàver. Al tancament d’aquesta edició, el mort no estava oficialment identificat, encara que els agents sospitaven de qui podia tractar-se.

Segons diverses fonts veïnals consultades per aquest diari, es tractaria d’un indigent que havia viscut durant diversos anys en un vehicle a l’aparcament de Vielha. Ara residia en aquest habitatge, que seria de protecció oficial.

tracking