SEGRE

INCIDENT

Dispara l'escopeta a terra amb la intenció d'amenaçar un veí a Alcarràs

Els Mossos van detenir el sospitós, que va quedar lliure amb càrrecs diumenge || Estan enfrontats per assumptes relacionats amb unes finques de la localitat

Joan Miret mostra el lloc en el qual van impactar els cartutxos pels trets del denunciat.

Joan Miret mostra el lloc en el qual van impactar els cartutxos pels trets del denunciat.ÒSCAR MIRON

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí d’Alcarràs va ser detingut divendres passat pels Mossos d’Esquadra per haver-ne amenaçat suposadament un altre disparant dos vegades amb una escopeta a terra després de discutir en una finca de la localitat. Els fets van tenir lloc sobre les vuit de la tarda de divendres passat i l’arrestat va passar diumenge a disposició del jutjat de guàrdia, que va decretar la seua llibertat amb càrrecs per un presumpte delicte d’amenaces.

El sospitós és un home de 64 anys que va ser arrestat divendres al carrer de la Bassa d’Alcarràs, després que un veí d’aquesta localitat truqués als Mossos explicant que havia disparat dos vegades contra terra per amenaçar el seu fill. Pel que sembla, el sospitós i els denunciants fa temps que estan enfrontats per diferents qüestions relacionades amb les respectives finques. Segons va explicar a aquest diari Joan Miret, pare de la víctima de les amenaces, el denunciat els ha provocat danys diverses vegades a les seues finques, on ha tirat herbicides als arbres, els ha cremat i ha colpejat canonades, entre altres coses.

En aquest context, sobre les vuit de la tarda de divendres passat, sempre segons la versió dels fets de Miret, el seu fill es va trobar amb el sospitós i hi va haver una discussió en el transcurs de la qual el denunciat va agafar una escopeta que portava a la furgoneta i va disparar dos vegades a terra per atemorir-lo. Miret assegura que, tot seguit, va encanonar al seu fill i va disparar una tercera vegada, encara que per fortuna no hi havia cartutxos a l’escopeta. El fill de Miret li va explicar els fets i tots dos ho van denunciar davant dels Mossos d’Esquadra.

Diverses patrulles de la policia autonòmica i de la local van acudir al lloc dels trets i van comprovar que hi havia restes de cartutxos a terra en el lloc indicat. Posteriorment, els agents van anar a Alcarràs, on van detenir el presumpte autor dels trets al carrer de la Bassa d’aquesta localitat. El sospitós serà jutjat a Lleida per un presumpte delicte d’amenaces una vegada que s’hagi acabat la instrucció de la causa. Miret va explicar aquest dimarts a aquest diari que s’han de prendre mesures perquè aquests incidents no vagin a més, ja que el succés de divendres passat va ser molt greu.

tracking