SEGRE

INVESTIGACIÓ

Assalten una casa d'Aitona i apallissen dos inquilins

Seria una venjança per drogues i agressors i víctimes han estat detinguts

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una possible venjança per drogues estaria darrere del brutal assalt ocorregut aquest dimarts en un habitatge d’Aitona. Quatre encaputxats van entrar en el número 1 del carrer Sinoga i van lligar, van emmordassar, van apallissar i van apunyalar dos persones, que van acabar a l’Arnau de Vilanova. Agressors i víctimes van ser detinguts.

Dos veïns d’Aitona van resultar aquest dimarts ferits després que almenys quatre homes encaputxats assaltessin la casa en la qual resideixen i els lliguessin, emmordassessin, agredissin i apunyalessin per una possible venjança per drogues. Agressors i víctimes van ser detinguts per un delicte contra la salut pública (a les víctimes se’ls va trobar marihuana a casa) i, en el cas dels agressors, per la pallissa. No es descarta que els assaltants volguessin robar la marihuana de les víctimes. El succés va ocórrer sobre les dotze del migdia a l’habitatge situat en el número 1 del carrer Sinoga, molt a prop de l’església de Sant Gaietà.

Els veïns de la zona van començar a sentir crits d’auxili. “Primer vaig pensar que algú s’havia fet mal en una obra, però al veure que continuaven cridant vaig mirar per la finestra i em vaig trobar un home al carrer demanant auxili, cridant policia en anglès”, va explicar una veïna. L’home estava mig nu i amb restes de cinta americana a les cames, els braços i el coll, mostra que havia estat lligat i emmordassat. A més, també tenia diverses ferides.

Just llavors almenys quatre homes (no es descarta la presència d’un cinquè), tots de negre i encaputxats, van sortir de l’habitatge i ràpidament van fugir del lloc en un vehicle que tenien aparcat a pocs metres.

Els veïns van alertar els serveis d’emergències, van avisar el metge de la localitat i van baixar mantes per ajudar el ferit. Llavors aquest els va alertar que a la casa hi havia una altra persona que també havia estat agredida.

Fins al lloc es van desplaçar tres ambulàncies del SEM, que van traslladar les dos víctimes a l’Arnau de Vilanova. També hi van acudir diverses patrulles dels Mossos amb agents de la unitat d’investigació, que van prendre declaració als testimonis dels fets i van recollir diferents proves del succés per obrir una investigació.

Van arribar a l’estiu a la localitat i viuen de lloguer a l’habitatge Segons va explicar a aquest diari l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, els dos ferits resideixen en aquesta localitat des de l’estiu passat. Fonts veïnals van dir que viuen juntament amb un tercer home a l’habitatge on van ocórrer els fets i són d’origen estranger, pel que sembla anglesos. Tots ells es dedicarien a la pesca del silur a l’embassament de Mequinensa. En el moment dels fets, a l’habitatge només es trobaven dos dels tres inquilins, que tenen llogada la casa del carrer Sinoga a una veïna de la localitat. Segons van explicar els veïns, fins ara no s’havia produït cap aldarull.

Quatre encaputxats assalten una casa d’Aitona i apallissen dos inquilins

Quatre encaputxats assalten una casa d’Aitona i apallissen dos inquilinsSEGRE

Agents dels Mossos d’Esquadra, prenent proves al lloc dels fets, ahir, al carrer Sinoga d’Aitona.

Agents dels Mossos d’Esquadra, prenent proves al lloc dels fets, ahir, al carrer Sinoga d’Aitona.LLEONARD DELSHAMS

Agents dels Mossos d’Esquadra, prenent proves al lloc dels fets, ahir, al carrer Sinoga d’Aitona.

Agents dels Mossos d’Esquadra, prenent proves al lloc dels fets, ahir, al carrer Sinoga d’Aitona.LLEONARD DELSHAMS

tracking