SEGRE

La Diputació aprova el pla de subvencions 2017, que compta amb 50,4 milions d'euros

El ple de la corporació també ha donat llum verda a una declaració institucional per alliberar la reinversió del superàvit dels ens locals

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de la Diputació de Lleida ha aprovat aquest dijous el pla estratègic de subvencions per al 2017, que preveu destinar enguany 50,4 milions d'euros, prop d'11 milions més que l'any passat. Els ajuts es destinaran a ajuntaments, associacions i entitats sense ànim de lucre.

Un 82% d'aquestes subvencions s'atorgaran a través de pública concurrència, mentre el 18% restant seran per a qüestions d'urgència o excepcionals, mitjançant ajuts directes.

El pla estratègic de subvencions s'ha aprovat amb els vots favorables del PDeCAT, PSC, UA; les abstencions de Cs, PP i la CUP, i el rebuig d'ERC.

On sí hi ha hagut unanimitat és en l’aprovació d’una declaració institucional per alliberar la reinversió del superàvit dels ens locals. Actualment, només es pot destinar a actuacions financerament sostenibles com l’amortització del deute i la Diputació demana permetre que el superàvit dels ens locals es pugui reinvertir en actuacions per als municipis.

Un moment del ple de la Diputació de Lleida.

La Diputació aprova el pla de subvencions 2017, que compta amb 50,4 milions d'eurosLleonard Delshams

tracking