SEGRE

TRÀNSIT

Un camió descontrolat destrossa una casa a la Segarra

Els seus ocupants i la propietària de l’habitatge, il·lesos miraculosament a la Curullada

Imatges del camió descontrolat que destrossa una casa a la Segarra

Un camió descontrolat destrossa una casa a la SegarraXavi Santesmasses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un camió descontrolat es va encastar aquest dimecres al matí contra una casa de la Curullada, nucli de Granyanella (Segarra), i va destrossar bona part de l’habitatge, que va haver de ser apuntalat. La propietària de la casa i els dos ocupants del vehicle no van patir ferides malgrat l’aparatositat del sinistre.

L’accident va tenir lloc al voltant de les 11.00 hores en un habitatge situat al costat del quilòmetre 515 de l’antiga N-II. El conductor del camió, que anava amb un acompanyant, va explicar que va perdre el control de la tractora (anava sense remolc) per la pluja, va patinar en plena baixada, va girar 180 graus i després d’arrasar la rotonda i un arbre va impactar violentament amb la part posterior contra la casa pel garatge, que va quedar destrossat.

A conseqüència de l’impacte, va esfondrar part de la façana i va causar un esvoranc de tres metres d’ample i alt, la qual cosa va provocar que es desplomés també part de la terrassa. Una furgoneta que hi havia a l’interior del garatge també va quedar aixafada per la runa. A l’habitatge només hi havia la propietària i, per fortuna, es trobava a la cuina, a alguns metres de la zona afectada, de manera que no va patir cap mal. La dona va explicar que va sentir un aparatós terrabastall i després va constatar que el camió havia arrasat la part frontal de l’habitatge.

El camió va quedar encastat per la part posterior dins del garatge. Va ser retirat amb l’ajuda d’una grua de gran tonatge. Fins al lloc del sinistre es van desplaçar fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van revisar l’estructura i la van apuntalar a causa dels danys estructurals pel sinistre. Els Bombers van treballar a la zona fins a les 15.30 hores. També hi van acudir els Mossos d’Esquadra. L’accident no va provocar retencions a l’antiga carretera N-II.

Imatge del gran esvoranc que va fer el camió (a la part dreta de la imatge) a la façana de l’habitatge.

Imatge del gran esvoranc que va fer el camió (a la part dreta de la imatge) a la façana de l’habitatge.X. SANTESMASSES

tracking