SEGRE

IMPOSTOS

L'Agència Tributària obre a Cervera la primera de cinc noves oficines a Lleida

Lluís Salvadó i Xavier Casoliva, durant la firma del conveni ahir.

Lluís Salvadó i Xavier Casoliva, durant la firma del conveni ahir.X.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Agència Tributària de Catalunya (ATC) obrirà en els propers mesos cinc oficines d’atenció al públic a Cervera, la Seu d’Urgell, Solsona, Tremp i Vielha, i ampliarà amb 7 treballadors la que ja té a Lleida. Segons el secretari d’Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, és un desplegament territorial per atansar al ciutadà l’administració de la Generalitat i fer més eficient la seua presència al territori.

Així, l'administració catalana projecta en els propers mesos passar de 300 treballadors a 750 en aquest àmbit. D’una banda, gestionarà els impostos propis de la Generalitat i de l’altra els que es duien a terme a través de les oficines liquidadores del Registre de la Propietat referents a transmissions patrimonials i successions.

La primera d’aquestes oficines a Lleida s’obrirà a la seu del consell comarcal de la Segarra, a Cervera, i comptarà inicialment amb dos treballadors a la primera planta de l’edifici. Aquest dijous es va firmar a Cervera el conveni per a la creació de la nova oficina que projecta obrir les portes el proper mes de setembre. Segons el president del consell, Xavier Casoliva, el nou equipament “servirà per avançar en les estructures d’Estat, en el cas que s’aconsegueixi la independència”.

tracking