SEGRE

MUNICIPIS FESTES

L'Aquelarre de Cervera presenta l'edició de més pressupost

El regidor de l’Aquelarre, amb el cartell de la festa.

El regidor de l’Aquelarre, amb el cartell de la festa.X.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Coincidint amb el 40è aniversari de la festa de les bruixes, la Paeria de Cervera prepara una edició especial. Segons l’edil de l’Aquelarre, Marc Llorens, amb 190.000 euros, serà la que tindrà la dotació econòmica més gran de la història, gràcies a un acord amb la cervesera Damm, que patrocinarà el muntatge amb una aportació directa en els pròxims tres anys de 10.000 euros, i amb una rebaixa en la venda de cervesa i aigua del 35% del seu cost.

Llorens va explicar també que es donarà un impuls important a les celebracions que tindran lloc durant el dia, així com al cartell musical, amb grups com Oques Grasses, La Pegatina o Pastorets Rock. Una altra novetat és que la festa recuperarà aquest any l’espai al centre històric, després que en l’edició passada es traslladés a la plaça Pius XII a causa de les obres. L’edil va explicar que queda pendent resoldre qui s’ocuparà de la direcció de l’Aquelarre, “la qual cosa es donarà a conèixer en les properes setmanes”.

En un altre ordre de coses, la Paeria presentarà dijous que ve, a l’Auditori Municipal, el pressupost de la corporació per al 2017. Com ja va avançar SEGRE, els comptes sumen un import de 8,6 milions d’euros.

tracking