SEGRE

PARTITS

PDeCAT qualifica de "xarlotada del PP" la suspensió del viatge al Marroc

El PDeCAT ha celebrat una jornada de treball amb càrrecs locals i comarcals a Tàrrega

PDeCAT qualifica de

PDeCAT qualifica de "xarlotada del PP" la suspensió del viatge al MarrocEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, ha assegurat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha hagut de suspendre el seu viatge al Marroc per "les traves del govern del PP", en la qual cosa ha qualificat de "la seua última xarlotada".

Pascal ha fet aquestes declaracions a Tàrrega, on el PDeCAT ha celebrat una jornada de treball amb càrrecs locals i comarcals per reforçar l’estructura del partit a nivell municipal i impulsar la campanya pel 'sí' a la independència.

En el seu discurs, la coordinadora general ha dit que "és una vergonya" el que ha passat amb la missió comercial conjunta que tenia previst realitzar Puigdemont, al costat del ministre-president de Flandes, Geert Bourgeois, del 7 al 9 de maig al Marroc, i que s’ha suspès després de ser informats que no podrien ser rebuts per les autoritats marroquines.

"Això és la marca Espanya", ha ironitzat Pascal, convençuda que la decisió del govern marroquí és conseqüència de les pressions diplomàtiques espanyoles.

"El nostre adversari no és un adversari qualsevol -ha afegit-, però si ens posen traves, buscarem companys per tirar endavant, i el president de Flandes ja ha cridat a consultes el seu ambaixador".

Segons la seua opinió, "el Govern del PP potser està una mica nerviós i fa coses com aquestes per aturar la revolució democràtica més potent, la catalana,", però no ho aconseguiran perquè "els denunciarem i els traurem els colors", ha conclòs.

tracking