SEGRE

FIRES BALAGUER

Fira Q rep milers de persones en la segona jornada

La fira premia els millors estands

Desfilada de moda al recinte de Fira Q de Balaguer.

Desfilada de moda al recinte de Fira Q de Balaguer.AJUNTAMENT DE BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Milers de persones van passar aquest diumenge pel recinte de Fira Q de Balaguer, que va rebre una afluència de públic molt superior a la de dissabte, a pesar de la pluja a la tarda. Desfilades de moda i un concurs de cuina es van sumar a les degustacions de productes alimentaris de proximitat i a les conferències i tallers sobre alimentació i hàbits saludables.

El certamen, que es va inaugurar dissabte passat, tancarà aquesta tarda de dilluns a les 20.30 hores les portes al públic.

Davant dels dos dies d’edicions anteriors, en aquesta edició es prolonga a tres de forma excepcional per tal d’aprofitar el pont festiu del Primer de Maig.

Durant la jornada es van entregar els premis de la fira als millors estands. El del sector comercial va ser per a la firma It’s Only, i el de restauració va distingir l’Associació Gastronòmica Amics de l’Ibèric. Gamma Farré va ser premiada pel millor espai d’exposició dedicat a construcció i habitatge, mentre que Miquel Motors es va emportar el guardó del sector d’automoció. L’Associació d’Apicultors Lleidatans va ser premiada en la categoria de productes de proximitat.

tracking