SEGRE

EQUIPAMENTS

Mollerussa inicia les obres de l'estació d'autobusos

A càrrec de la Generalitat i estaran acabades d’aquí a 6 mesos || El saló Expoclàssic obre dissabte amb 47 expositors i nova data

Els treballs van començar ahir amb diversos assaigs per localitzar els serveis afectats.

Els treballs van començar ahir amb diversos assaigs per localitzar els serveis afectats.XAVI FARRENY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’empresa Copisa va iniciar aquest dimecres les obres de construcció de la nova estació d’autobusos de Mollerussa, que s’ubicarà al costat de la de tren, a la zona nord de la ciutat. Una màquina retroexcavadora va dur a terme ahir els primers moviments de terres amb diversos assaigs per comprovar la localització dels serveis de subministrament afectats per les obres. Així mateix, en els últims dies diversos operaris han instal·lat tanques per delimitar la zona d’actuació. Els treballs tenen un pressupost de 872.000 euros, a càrrec de la Generalitat, i un termini d’execució de sis mesos, per la qual cosa la nova terminal estarà a punt al novembre.

La 22a edició de la fira Expoclàssic de Mollerussa arrancarà aquest cap de setmana (6 i 7 de maig) amb 47 expositors i amb un canvi de data com a principal novetat. En les últimes edicions el saló se celebrava al setembre però Fira de Mollerussa ha decidit donar-li “un nou impuls” i avançar-lo per evitar que coincideixi amb altres fires del mateix sector a Catalunya i a l’Estat. El certamen comptarà amb la 24a Trobada de Motos Clàssiques, que espera reunir uns vuitanta participants.

tracking