SEGRE

La Fira Borges Motor obre portes amb més de 150 vehicles

El pilot lleidatà Isidre Esteve ha inaugurat la primera edició del certamen

Isidre Esteve talla la cinta en l'acte inaugural de la Fira Borges Motors.

La Fira Borges Motor obre portes amb més de 150 vehiclesAjuntament de Les Borges Blanques

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà Isidre Esteve ha inaugurat aquest divendres la primera edició de la Fira Borges Motor, un esdeveniment que té l’objectiu de promocionar el sector i augmentar l’oferta lúdica i comercial de les Borges Blanques. El certamen, ubicat al parc del Terrall de les Borges, compta amb un total de 3.000 metres quadrats d’exposició, 11 expositors i uns 150 vehicles, entre els quals els visitants que s’hi apropin poden trobar turismes i furgonetes d’ocasió, a més de maquinària agrícola.

Durant el seu parlament inaugural, Esteve ha valorat “l’esforç dels expositors i del consistori borgenc per a generar bones notícies per al món del motor, ja que aquesta Fira fa moure el mercat i que la gent surti el cap de setmana a veure què s’ofereix i quines novetats hi ha. Tot això fa que sigui un plaer estar avui aquí a les Borges”.

Al seu torn, l’alcalde, Enric Mir, ha exposat “la importància de recuperar la mostra de maquinària agrícola que fa aproximadament uns 20 anys que no es feia a la capital de les Garrigues, que ara també contribueix a promocionar i dinamitzar el sector de l’automoció i donar a conèixer un dels indrets més bonics i especials de les Borges, com és el Parc del Terrall”.

El recinte firal romandrà obert durant els dies 5, 6 i 7 de maig des de les 10.00 hores fins a les 20 hores, de forma ininterrompuda i ha estat organitzat per l’Ajuntament de les Borges Blanques amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

Activitats paral·leles D’altra banda, el consistori borgenc ha organitzat els tres dies de fira coincidint amb altres jornades més familiars i lúdiques tant dissabte com diumenge. Així, durant tot el matí d’aquest dissabte, 6 de maig, s’ha organitzat el XXXIII Mercat de la Ganga, un mercat tradicional amb més de quinze parades en el que s’oferiran grans descomptes, ofertes i un esmorzar popular. Igualment, el diumenge 7 de maig, a banda de l’habitual Mercat d’Antiquaris, brocanters i col·leccionistes a la Plaça Europa, també se celebrarà la Festa Major del Terrall, amb tallers de tennis taula a càrrec dels monitors del Club TT Borges, mini basquet amb diferents membres del Club de Bàsquet de les Borges que ensenyaran diferents tècniques i formes de joc, taller i exhibició de zumba amb el gimnàs borgenc Impacte Gym, i exposicions de dibuixos dels alumnes de tercer de primària de les dues escoles de les Borges Blanques, entre altres.

tracking