SEGRE

INVERSIONS

Pressupost obert als veïns per invertir 45.000 € a Torrefarrera

L’alcalde, Jordi Latorre, va presentar ahir la iniciativa.

L’alcalde, Jordi Latorre, va presentar ahir la iniciativa.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Torrefarrera va posar aquest dijous en marxa els pressupostos participatius de la localitat, que preveuen una partida de 45.000 euros perquè els veïns decideixin en què prefereixen invertir-los. L’alcalde, Jordi Latorre, va explicar als veïns el projecte, i va assenyalar que la mesura pretén implicar la ciutadania en les decisions que afecten el municipi.

La iniciativa fomentarà el debat sobre les inversions de cara a aquest 2017, va assenyalar el primer edil, que va avançar que a partir d’avui i fins al dia 21 s’habilitarà un formulari telemàtic i en paper perquè tots els veïns puguin aportar propostes d’inversió. Entre el 22 de maig i el 16 de juny una comissió formada per personal tècnic municipal durà a terme una valoració tècnica, jurídica i econòmica de les propostes que s’hagin remès a l’ajuntament. Un cop valorades, les propostes acceptades es divulgaran perquè la població les conegui i posteriorment les pugui votar.

Entre el dies 19 i 30 de juny es durà a terme la votació, que serà oberta a tota la població a partir de 16 anys empadronada mitjançant un formulari amb les propostes validades anteriorment. Finalment, entre el 17 i el 21 de juliol es presentaran totes les propostes guanyadores. Cada veí de Torrefarrera podrà presentar-ne un màxim de tres.

tracking