SEGRE

CERTÀMENS AUTOMOBILISME

Les Borges recupera la fira del motor al cap de vint anys

De segona mà, quilòmetre 0, gerència i maquinària agrícola || Aprofita la recuperació del sector, que ha crescut un 8%

Isidre Esteve va visitar els expositors al Parc del Terrall.

Isidre Esteve va visitar els expositors al Parc del Terrall.ESMERALDA FARNELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Borges Motor de la capital de les Garrigues va obrir ahir les portes amb la presència d’una desena d’expositors que exhibeixen durant tot el cap de setmana 150 vehicles de segona mà, quilòmetre zero i de gerència, a més de maquinària agrícola. L’alcalde de les Borges, Enric Mir, va apuntar que el certamen, que s’ha recuperat després de vint anys, ha de permetre dinamitzar el sector automobilístic, “que sembla que s’anima i té un gran potencial econòmic per al territori”, va dir. D’altra banda, va afegir que és un certamen que el mateix sector demana i dóna un servei important a la ciutadania ja que al recinte del passeig del Terrall es pot veure una gran oferta conjunta de vehicles d’ocasió.

L’encarregat d’inaugurar la fira va ser el pilot d’Oliana Isidre Esteve que va estar acompanyat per l’alcalde, el responsable de l’àrea de promoció econòmica de les Borges, Jordi Ribalta, i altres representants locals i comarcals, i va valorar “l’esforç dels expositors i del consistori per generar bones notícies per al món del motor, ja que aquesta fira fa moure el mercat i que la gent surti el cap de setmana a veure què s’ofereix i quines novetats hi ha. Tot plegat fa que sigui un plaer estar avui aquí a les Borges Blanques”. El primer edil va destacar la importància d’aprofitar “aquest moment” perquè segons les estadístiques per cada vehicle nou venut es venen 2,7 vehicles d’ocasió, “això suposa un potencial important i un increment del 8 per cent en la venda d’aquests vehicles a Lleida respecte a l’any passat”, va dir.

A Lleida s’ha incrementat en un any un 8% la venda de cotxes de segona mà

D’altra banda, paral·lelament a la fira s’han organitzat diferents actes durant el cap de setmana com el XXXIII Mercat de la Ganga, un mercat tradicional amb més de quinze parades en el qual s’oferiran grans descomptes, ofertes i un dinar popular. Demà, a més de l’habitual Mercat d’Antiquaris, i col·leccionistes a la plaça Europa, també se celebrarà la Festa Major del Terrall, amb tallers, exhibicions de balls i exposicions de dibuixos, entre altres sorpreses.

tracking