SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Trobat després d’hores perdut a Cervià de les Garrigues

L’home, de 73 anys, es troba en bon estat

Efectius d’emergències ahir després de localitzar el desaparegut.

Efectius d’emergències ahir després de localitzar el desaparegut.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gran desplegament ahir per localitzar un veí de Cervià de les Garrigues que va estar desaparegut gairebé vint hores. Efectius dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers de la Generalitat es van desplegar al municipi i rodalies per trobar l’home, de 73 anys, després que la família donés la veu d’alarma. Aquest veí viu amb el seu nebot i una cuidadora.

Pel que sembla, va ser vist per última vegada a les tres de la tarda de divendres, moment en què la família i els veïns van començar a buscar-lo sense èxit. Va ser cap a les vuit de la tarda que van denunciar la seua desaparició davant els Mossos.

Ja de dia, els Bombers van desplegar un helicòpter i nou vehicles, així com la unitat canina, que es va afegir a la dels Mossos, per intentar localitzar aquest veí. Cap a la una del migdia, el dispositiu de recerca es va donar per finalitzat després que un veí el trobés als voltants d’una masia del municipi. L’home es trobava sa i estalvi i va ser traslladat a un centre sanitari per fer-li una revisió. Pel que sembla, va sortir de casa i es va desorientar, de forma que no va poder tornar i va buscar on arrecerar-se.

tracking