SEGRE

PREVENCIÓ

Obres de millora al peu de la muntanya de Sant Eloi de Tàrrega

L’associació que gestiona el parc hi inverteix 35.459 euros

El mur de contenció que es construeix al Parc de Sant Eloi.

El mur de contenció que es construeix al Parc de Sant Eloi.X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació Amics de l’Arbre, entitat gestora del Parc de Sant Eloi de Tàrrega, ha iniciat obres de remodelació al passeig Magí Manonelles, un dels accessos habituals al parc que comença al costat de l’escola Alba. L’actuació, pressupostada amb un total de 35.459 euros, se centra en la construcció d’un mur de contenció a la part del camí que voreja la muntanya.

Està previst instal·lar una font que s’aixecarà amb pedres recuperades d’una portalada renaixentista que l’entitat va adquirir fa dos anys. Cada any aquesta entitat realitza obres de manteniment a aquest gran pulmó de Tàrrega.

En un altre ordre de coses, Tàrrega ultima els preparatius per obrir el cap de setmana que ve Firacóc, el certamen gastronòmic dedicat a la coca de recapte. La convocatòria ampliarà aquest any fins a vint-i-cinc la xifra d’expositors. El públic tindrà ocasió de degustar una àmplia varietat de coques juntament amb altres receptes de fleca dolça i salada. Es podran degustar les especialitats amb un val de quatre tastos més una beguda per un preu de 7 euros.

tracking