SEGRE

ACTUACIONS

Fraga inicia la pista de skate que reclama el consell de joves

L’opció més votada en l’enquesta de participació ciutadana

Les obres van començar divendres passat.

Les obres van començar divendres passat.A.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Fraga ha iniciat aquest mes la construcció d’una pista de skate de tres mòduls a la zona del parc del Sup-I. El consistori va adjudicar l’obra a l’empresa local Casamar Cinca per un import de 47.517,36 euros. Aquesta pista de skate és una petició del Consell de la Infància i l’Adolescència i es tracta del primer equipament municipal que han triat els mateixos nens i nenes. De fet, el ple del consell va rebre el mes de desembre passat el projecte d’aquesta pista.

La instal·lació va ser també l’opció més votada en una enquesta de participació ciutadana que va engegar el consistori a través del seu portal web, per preguntar pel futur del parc. En concret, la pista de skate va rebre 505 vots dels 1.351 que es van emetre.

L’alcalde, Miguel Luis Lapeña, va destacar, per la seua banda, la importància d’“escoltar els veïns i obrir processos de participació ciutadana per conèixer l’opinió dels futurs usuaris dels espais públics, com és la pista de skate”, i va afegir que “és una demanda de molts col·lectius juvenils, que l’han remès al consistori”, va afirmar.

tracking