SEGRE

TRÀNSIT

Mor el veí de Mollerussa que va ser atropellat per un tràiler a l'A-2

La víctima, de 50 anys, estava ingressada en estat crític a l’UCI des de dimecres passat || En el que va d’any, han mort quinze persones en carreteres de Ponent

Serveis sanitaris ahir atenent el ferit per una sortida de via a Sant Esteve de la Sarga.

Serveis sanitaris ahir atenent el ferit per una sortida de via a Sant Esteve de la Sarga.BOMBEROS RIBAGORZA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El veí de Mollerussa que va resultar greument ferit la setmana passada al ser atropellat per un camió a l’autovia A-2 a Golmés ha mort aquest cap de setmana a l’hospital Arnau de Vilanova. Segons van confirmar aquest dilluns fonts sanitàries, l’home, Xavier Graus, de 50 anys, va morir dissabte després d’haver estat ingressat al centre hospitalari des del passat 3 de maig, quan es va produir l’accident.

Els fets van tenir lloc a l’altura del quilòmetre 488, en sentit Barcelona, a l’A-2 al seu pas per Golmés. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 5.39 hores, quan, per causes que es desconeixen i se segueixen investigant, un tràiler va atropellar la víctima. Les primeres hipòtesis assenyalaven que l’home hauria baixat del seu turisme quan va ser atropellat, encara que es desconeix el motiu pel qual ho va fer. Fins al lloc del sinistre es van traslladar unitats dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar el ferit en estat crític a l’Arnau de Vilanova. Durant tres dies, l’home va estar ingressat a l’UCI i, finalment, dissabte va morir a causa de la gravetat de les ferides.

Els ocupants d’un vehicle van resultar il·lesos diumenge després de xocar contra un senglar

Amb aquesta víctima, s’eleven a quinze les persones que han mort aquest any a les carreteres lleidatanes, la xifra més alta en aquest període de l’any en els últims quatre. L’any passat, van ser onze les víctimes mortals fins al 8 de maig. Entre les víctimes, quatre eren motoristes i tres van morir després de ser atropellades, entre aquestes un nen de 4 anys a les Borges Blanques.

Ferit al xocar contra unes roques a l’N-230 Un home de 51 anys va resultar aquest dilluns ferit de gravetat al sortir de la via amb la furgoneta en la qual viatjava a la carretera N-230 al seu pas pel terme municipal de Sant Esteve de la Sarga. L’accident va tenir lloc cap a dos quarts de vuit del vespre, tres quilòmetres abans d’arribar al Pont de Montanyana, a l’Alta Ribagorça. Fins al lloc dels fets es van traslladar efectius dels Bombers de la Ribagorça, així com dos unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que després de practicar les primeres cures al ferit van traslladar-lo en ambulància, en estat menys greu, fins a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Presentava una possible fractura de tíbia i peroné, a part d’una contusió toràcica. Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, el conductor va perdre el control de la furgoneta, va sortir de la via i va acabar xocant contra unes roques que hi havia als marges de la carretera. D’altra banda, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre diumenge a la nit l’avís que un vehicle s’havia accidentat al col·lidir contra un senglar al terme municipal de Castelldans. L’accident va tenir lloc a les 21.39 hores, en el punt quilomètric 14,3 de la carretera L-302. El sinistre no va causar danys personals.

tracking