SEGRE

Denunciat un veí de Juneda per tenir un ruc en mal estat

El propietari de l’explotació reconeix que feia aproximadament dos anys que els animals estaven reclosos i que manquen de documentació

El ruc que estava tancat en males condicions en una explotació a Juneda.

Denunciat un veí de Juneda per tenir un ruc i 17 gossos tancats en mal estatGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha denunciat el propietari d’un ruc i 17 gossos que tenia als animals en males condicions sanitàries i tancats des de fa dos anys en una explotació de Juneda (Garrigues). Els agents van aixecar acta i van comunicar la situació a la Conselleria d’Agricultura Ramaderia i Pesca perquè prengués les mesures que considerés oportunes, ha informat aquest dimecres el Seprona de la Guardia Civil en un comunicat.

Segons el Seprona, els fets van ocórrer després d’una inspecció realitzada a les instal·lacions d’una petita explotació ramadera en desús situada en el municipi de Juneda, trobant-se al seu interior un ruc femella que presentava evidents símptomes d’abandó en el manteniment i neteja dels cascos de les quatre potes. L’habitacle en el qual es trobava l’animal comptava amb poca ventilació, s’observava una evident falta de neteja i presentava diversos objectes tallants i punxants.

A les instal·lacions es trobaven també disset gossos en deficients condicions higienicosanitàries.

El propietari de l’explotació i dels animals va reconèixer davant dels agents que feia aproximadament dos anys que estaven tancats, mancant tots ells de qualsevol tipus d’identificació, documentació o registre.

Alguns els gossos que es trobaven tancats a l'explotació

Denunciat un veí de Juneda per tenir un ruc i 17 gossos tancats en mal estatGuàrdia Civil

tracking