SEGRE

OBRES

Tàrrega reestrena el carrer Urgell, amb més zona de vianants

El nou aspecte del carrer Urgell de Tàrrega, ara amb més zona per als vianants.

El nou aspecte del carrer Urgell de Tàrrega, ara amb més zona per als vianants.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres del carrer Urgell, en ple centre històric de Tàrrega, estaran finalitzades aquesta setmana coincidint amb les festes locals. Segons va explicar aquest dimarts l’edil de Serveis Municipals, Ramon Castelló, les tanques que delimiten les obres es retiraran en els propers dies. Tanmateix, el pas als vehicles, tallat des de l’inici dels treballs, seguirà estant-ho durant quinze dies més, el temps que es considera necessari perquè el nou ferm prengui consistència.

Els treballs s’han prolongat durant tres mesos, en els quals s’ha canviat el vell paviment per un de nou enllosat i s’ha renovat la xarxa d’aigües i desaigües. La principal novetat és que s’ha dissenyat el carrer a un únic nivell, sense distinció entre voreres i calçada, per donar prioritat als vianants. Les obres posen fi al mal estat d’aquest carrer de 138 metres que connecta amb la plaça Major.

Han suposat una inversió de 120.700 euros, dels quals el 70% procedeix del Pla d’Obres, mentre que el consistori aporta un 20% i els veïns, el 10% restant. Les obres del carrer Urgell serveixen també per reordenar la plaça Major i donar prioritat als vianants: se suprimiran les places d’estacionament en aquest espai i només es mantindran les de discapacitats i les àrees de càrrega i descàrrega. Ara disposarà de més espai per als vianants i la velocitat dels vehicles es limita als 20 quilòmetres per hora.

tracking