SEGRE

SERVEIS

Nou autobús a la demanda entre Cervera i Solsona

Ja té una bona acollida i millora la comunicació amb Lleida

La presentació de línies a la demanda a la Segarra.

La presentació de línies a la demanda a la Segarra.SEGRE-TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nou servei de transport públic a la demanda enllaça Solsona i Cervera des de fa unes setmanes i està tenint una molt bona acollida entre els veïns de les dos capitals, segons el consell del Solsonès.

La nova línia de viatgers, impulsada per la conselleria de Territori i Sostenibilitat, es pot utilitzar de forma regular sempre en feiners de Solsona a Cervera i viceversa amb parades a l’Hostal Nou, Torà, Biosca i Guissona. Els usuaris han de sol·licitar el bus el dia anterior i abans de les 12 del migdia entre setmana.

Des de Solsona, l’horari de sortida són les 11 del matí i les 7 de la tarda i des de Cervera, les 10 del matí i les 6 de la tarda. El preu del bitllet oscil·la entre els 1,75 i els 10,60 euros, segons la proximitat de la destinació. La companyia que opera en aquest trajecte és Cots Alsina.

El preu del bitllet oscil·la entre 1,75 i 10,60 euros, segons la proximitat de la destinació triada

Fins al moment, només hi havia l’opció d’anar de Solsona a Cervera dos vegades al juliol, els dies de mercat, una alternativa que ha quedat antiquada i inservible. Segons fonts del consell del Solsonès, aquesta nova línia, presentada recentment per la seua promoció a la capital, permet arribar a Cervera i, des d’allà, utilitzar un altre mitjà de transport fins a Lleida. Fins ara, la comunicació en bus amb la capital del Segrià era molt limitada. S’ha de recordar que a finals de febrer també es van posar en marxa 17 noves línies de transport a la demanda a la comarca de la Segarra integrades dins de l’ATM de l’àrea de Lleida (vegeu SEGRE del 18 de febrer).

tracking