SEGRE

PROJECTES LLEURE

Alpicat es consolida com a municipi pioner en oferta de lleure familiar

Estrena un ‘pump track’, un circuit asfaltat apte per a bicicletes, ‘skate’ i patins || Primera instal·lació no privada de Catalunya que obre per a tots els públics

Alguns aficionats van provar ahir el nou ‘pump track’ amb bicis, ‘skates’ i patins.

Alguns aficionats van provar ahir el nou ‘pump track’ amb bicis, ‘skates’ i patins.AJUNTAMENT D’ALPICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alpicat compta des d’ahir amb un nou espai lúdic de caràcter familiar, esportiu i gratuït amb la inauguració del pump track, una instal·lació única i pionera a tot Catalunya. Es tracta d’un circuit pavimentat que és apte per a bicicletes, monopatins, patins, skates i similars, que es pot recórrer sense la necessitat d’impulsar-se, només amb la inèrcia adquirida per mitjà dels salts i peralts que presenta el recorregut. L’alcalde, Joan Gilart, va destacar el “caràcter familiar de la nova instal·lació”, i va recordar que l’equipament “és municipal i obert a tots els públics”, va dir.

L’acte d’inauguració va comptar amb una exhibició a càrrec dels representants del BMX Vila-sana. Aquesta instal·lació naix amb l’objectiu de potenciar l’ambient familiar, ja que no es tracta d’un recinte apte només per a la competició, sinó que el consistori preveu impulsar també el seu vessant lúdic obrint-lo a un públic menys especialitzat. Les obres del pump track es van iniciar el mes de febrer passat i han finalitzat en les últimes setmanes amb els treballs de pintura del circuit, i han permès tenir una instal·lació d’aquestes característiques única a Catalunya, ja que habitualment són de terra, en lloc d’asfalt.

L’ajuntament va adjudicar les obres a Arnó Infraestructuras per 34.568 euros. A aquest circuit, cal sumar-li les instal·lacions del karting indoor que van obrir al públic a finals del passat mes de desembre al polígon Ludipark, que també compta amb els multicines JCA Alpicat. Una oferta que consolida el municipi com a pioner en lleure familiar i lúdic.

Alguns aficionats van provar ahir el nou ‘pump track’ amb bicis, ‘skates’ i patins.

Alguns aficionats van provar ahir el nou ‘pump track’ amb bicis, ‘skates’ i patins.AJUNTAMENT D’ALPICAT

tracking