SEGRE

COL·LECCIONISME

Primer mercat setmanal d'antiguitats amb trenta expositors a Mollerussa

Se celebrarà els diumenges al recinte firal

El mercat va atraure aficionats als objectes antics.

El mercat va atraure aficionats als objectes antics.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital del Pla d’Urgell va inaugurar aquest diumenge el primer mercat d’antiguitats i objectes de col·leccionisme, amb una trentena d’expositors que es van ubicar en uns terrenys municipals a l’avinguda de la Fira, més enllà del pavelló 125è Aniversari.

Llibres, telèfons antics, discos o figures de porcellana van ser alguns dels objectes que el públic va poder adquirir en aquest mercat que ha organitzat l’Associació d’Antiquaris i Brocanters de Mollerussa, MollerussaAntique, una nova entitat que s’ha creat amb l’objectiu de reunir els aficionats al col·leccionisme i a les antiguitats de Mollerussa i els altres municipis que formen part de la comarca del Pla d’Urgell.

La intenció de l’organització és celebrar aquesta iniciativa els matins de cada diumenge. Serà la primera vegada que la ciutat compta amb una mercat setmanal d’aquestes característiques. Anteriorment, Fira de Mollerussa acollia la Fira d’Antiguitats, un certamen que se celebrava el mes d’octubre i que es va cancel·lar l’any 2011, després de dotze edicions, al no aconseguir els resultats esperats.

El nou mercat ha estat organitzat per la nova Associació d’Antiquaris i Brocanters de Mollerussa

Un destacat nombre de veïns de la ciutat i amants de les antiguitats de tota la demarcació van visitar el mercat durant bona part del matí.

Per a diumenge vinent, el mercat (que coincidirà amb la celebració de la festa major a la capital del Pla d’Urgell) estudiarà modificar la seua ubicació dins de la mateix recinte firal per tal d’evitar la calor del migdia.

Juntament amb l’Associació d’Antiquaris i Brocanters de Mollerussa, la iniciativa compta amb la col·laboració del consistori local i de Fira de Mollerussa, que han cedit els terrenys municipals on es porta a terme aquest mercat.

tracking