SEGRE

TRÀNSIT

Tallada dos hores l'A-22 per una aparatosa col·lisió

Cinc ferits lleus en l’accident, en el qual es van veure implicats tres vehicles || El sinistre es va produir de matinada a Alpicat

Una de les furgonetes va acabar bolcant a causa de l’impacte.

Una de les furgonetes va acabar bolcant a causa de l’impacte.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una aparatosa col·lisió múltiple entre tres vehicles va obligar a tallar la matinada de dissabte a diumenge, durant dos hores, l’autovia A-22 entre Lleida i Almacelles en sentit a la capital del Segrià. L’accident es va produir per causes desconegudes a les 00.12 hores, a l’altura d’Alpicat, quan van col·lidir dos furgonetes i un turisme.

A conseqüència de l’impacte, un total de cinc persones van resultar ferides de caràcter lleu, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT). Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, dotacions dels Bombers de la Generalitat i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La via va estar tallada fins a les 02.25 hores perquè els equips d’emergència poguessin treballar, segons l’SCT. Una de les furgonetes va bolcar arran de l’impacte. Alguns dels ferits van ser evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova.

D’altra banda, una dona va ser atropellada dissabte a l’avinguda Pau Casals de Mollerussa. Va ser traslladada a l’Arnau amb contusions. Així mateix, un motorista va patir contusions ahir a la tarda al col·lidir contra un turisme al carrer Príncep de Viana, a l’altura de l’estació de trens, segons van informar els Bombers.

tracking