SEGRE

El Govern aprova la supressió de l'escola d'El Cogul

Està tancada fa gairebé un any per falta de alumnes

Imatge d'arxiu de l'escola del Cogul

El Govern aprova la supressió de l'escola d'El CogulSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha aprovat aquest dimarts l’actualització de la programació de l’oferta educativa, en la que s’inclou la supressió de l’Escola Camp Crusat – ZER Vall de l’Aranyó d’El Cogul (Garrigues), tancada fa gairebé un any per falta de alumnes

Tal i com va avançar SEGRE, l’ajuntament del Cogul vol convertir l’escola de la població en un vetllatori. Amb aquesta finalitat, ja ha demanat a la conselleria d’Ensenyament que cedeixi al municipi les instal·lacions, que descarta reobrir com a col·legi, una cosa a què el Govern no ha posat objeccions, segons va explicar l’alcaldessa, Núria Civit.

El consistori està immers en la tramitació de documents que acreditin que els terrenys en els quals s’aixeca el col·legi són municipals per poder abordar el projecte. Actualment, els difunts es vetllen als domicilis particulars, principalment, o es traslladen al tanatori de Lleida. El Cogul ja va redactar un projecte de tanatori el 2013 que superava els 90.000 euros d’inversió. Aquesta iniciativa aconseguirà abaratir costos i reutilitzar instal·lacions per donar un servei bàsic als veïns.

tracking