SEGRE

URBANISME

Fraga millora els accessos al Sotet per descongestionar

Promou l’aparcament a l’altura del Parc Fluvial

Les obres que es porten a terme al Parc Fluvial.

Les obres que es porten a terme al Parc Fluvial.JOSÉ DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Fraga ha iniciat l’ampliació dels accessos a la zona de l’aparcament del Sotet a l’altura del Parc Fluvial. Es tracta d’una obra molt important per millorar la fluïdesa del trànsit a la part superior d’aquesta zona, és a dir, a el conegut com a mur d’accés al Camí de Masalcoreig, que es posarà en funcionament aquesta setmana amb motiu de la Fira MercoEquip, que comença aquest divendres.

També es podrà aprofitar per a grans esdeveniments, com el descens internacional de piragües al Cinca o per a les Festes del Pilar. Les obres s’han adjudicat a l’empresa fragatina Hormigones Fraga per 11.859,19 euros. També es farà un talús per millorar la imatge del parc i disfrutar de les vistes.

Val a recordar que aquest any també s’han instal·lat al Parc Fluvial dos nous jocs infantils. Segons va explicar el regidor de Desenvolupament Local i Ocupació, Ricardo Alcañiz, “l’obra millorarà de forma considerable els accessos de vehicles a la Fira Mercoequip, i millorarà el pas a la zona d’aparcament i la fluïdesa del trànsit a la fira”.

tracking