SEGRE

MUNICIPIS INFRAESTRUCTURES

Balaguer inverteix 62.000 euros per poder reforçar la barana del pont Nou

S’hi concentra molta gent durant la celebració de la Transsegre

Estat actual de les baranes del pont Nou.

Estat actual de les baranes del pont Nou.AYUNTAMIENTO DE BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Balaguer ha adjudicat les obres de substitució de la barana i els fanals del pont Nou a l’empresa Caldereria Campllong SL per un import de 62.000 euros. El consistori ha accelerat l’execució d’aquests treballs, ja que bona part de la barana està deteriorada, segons va explicar ahir l’alcalde accidental del municipi, Carlos Garcia, que també va afirmar que alguns elements necessitaven un reforç.

Garcia va apuntar que són uns treballs que pretenen millorar la seguretat al pont, perquè “el procés d’oxidació” ha provocat que la barana “sigui bastant inestable” i que s’ha de tenir en compte que durant la Transsegre es concentra molta gent en aquest lloc i, per aquesta raó, van considerar oportú “accelerar el procés” i esperen tenir acabats els treballs abans de la celebració d’aquesta festa els dies 7, 8 i 9 de juliol i que l’empresa encarregada ha manifestat el seu compromís per complir aquests terminis.

L’adjudicació d’aquestes obres s’ha fet mitjançant decret de l’alcaldia i tramitació d’emergència ja que el pressupost del 2017 no està aprovat, de manera que s’ha hagut de realitzar una modificació de crèdit.

Garcia també va afirmar que la reforma i millora de la part inferior del pont Nou són “urgents”, perquè s’haurien de refer els sortints i deixar-los en bon estat, uns treballs que es calcula que podrien costar aproximadament 90.000 euros i que per portar-los a terme l’ajuntament esperarà a tenir aprovats els comptes d’aquest any.

En aquest sentit, Garcia va assegurar que els pressupostos del 2017 estan enllestits i que falta que els interventors redactin un informe favorable i confia que es puguin aprovar en un ple extraordinari que s’hauria de celebrar durant el proper mes de juny.

tracking