SEGRE

JUSTÍCIA TRIBUNALS

Condemnat per una pallissa a

Imatge d’arxiu del Canyeret, on es van jutjar els fets.

Imatge d’arxiu del Canyeret, on es van jutjar els fets.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida ha condemnat un home a pagar una multa de 300 euros i una indemnització de 750 per una agressió ocorreguda durant la festa majors d’Alpicat celebrada l’agost del 2015. La sentència considera provat que el condemnat va clavar a la víctima diversos cops de puny a la cara i que posteriorment altres persones també van anar al lloc per agredir-lo.

Pel que sembla, els dos es coneixien i tenien amistat fins que la víctima va iniciar una relació sentimental amb una noia que havia estat parella de l’ara condemnat. Segons consta a la sentència, el jove agredit hauria recriminat al condemnat que l’estava mirant malament, comentari que hauria propiciat la baralla.

La víctima va acabar a l’Arnau de Vilanova amb fractura del nas, hematomes a l’espatlla i pèrdua d’una dent. La versió dels fets també va ser corroborada per dos testimonis que es trobaven a escassos metres.

El condemnat va presentar un recurs contra la sentència del jutjat d’Instrucció, que l’Audiència de Lleida ara ha desestimat.

tracking