SEGRE

INICIATIVES ALIMENTACIÓ

Granges i hotels potencien la producció i hàbits ecològics

Dins de la campanya ‘Benvinguts a pagès’ del 3 al 5 de juny

Participants en la iniciativa sobre alimentació ecològica.

Participants en la iniciativa sobre alimentació ecològica.C.A.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Disset explotacions agràries, establiments, hotels i organismes de l’Alta Ribagorça participaran del 3 al 5 de juny en una desena d’activitats dins de la iniciativa Benvinguts a pagès impulsada per la conselleria d’Agricultura amb el suport del consell. L’objectiu és ensenyar com i on es produeix el que mengem. Sota l’etiqueta de producció ecològica es donarà l’opció de comprar in situ i diversos establiments faran descomptes d’entre un 10 i un 15 per cent.

Es podran visitar de forma gratuïta les explotacions ramaderes i recollir aliments dels horts per després degustar-los en menús. A més a més, es podran tastar productes de proximitat com la secallona de corder.

Hi participen Casa Farré d’Avall de Barruera, La Formatgeria de Taüll, el Parc de les Olors de Vilaller, Apartaments la Peguera de Boí, el Balneari de Caldes, Casa Coll, Casa Hortal-Pubill, la Rutlla, El Ventador i Hotel Farré d’Avall de Barruera; Hotel Flor de Neu, Casa Prades, Daina, Verit Pont i Restaurant Edelweis, del Pont; Carnisseria Porté de Vilaller, el Parc d’Aigüestores i la biblioteca del Pont.

tracking