SEGRE

EQUIPAMENTS

Fondarella posarà en marxa el seu Centre de Serveis a l'estiu

Oferirà un catàleg de prestacions per a la tercera edat

El Centre de Serveis de Fondarella.

El Centre de Serveis de Fondarella.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El municipi de Fondarella presentarà divendres vinent als veïns l’oferta amb la qual comptarà el nou Centre de Serveis de la localitat. Aquest nou equipament, que ja acull el consultori mèdic, també serà seu d’una sèrie de prestacions per millorar la qualitat dels veïns, especialment el col·lectiu de la tercera edat. Servei de menjador, sessions d’estimulació cognitiva o higiene formen part del llistat de serveis que s’oferiran, de forma col·lectiva o individualitzada, a càrrec d’una empresa especialitzada.

L’objectiu, segons va explicar ahir l’alcalde, Joan Reñé, és que els veïns puguin comptar amb una sèrie de serveis sense la necessitat d’haver de desplaçar-se fora d’aquest municipi del Pla d’Urgell. Segons Reñé, la intenció és que a partir de l’estiu ja es puguin oferir les noves prestacions als veïns del municipi.

La presentació del Centre de Serveis és una de les activitats incloses en les Jornades Culturals de la població, que inclouran, el dia 4 de juny, la Mostra d’Oficis i Artesania o la Caminada a la Llum de la Lluna.

tracking