SEGRE

AGRICULTURA

Granges, restaurants i hotels promocionen al juny el Solsonès

Els participants a Benvinguts a Pagès al Solsonès.

Els participants a Benvinguts a Pagès al Solsonès.C.C.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres explotacions agroalimentàries, a banda de cinc restaurants i tretze allotjaments de la comarca, participen en la segona edició de Benvinguts a Pagès d’aquest any, que tindrà lloc del 3 el 5 de juny.

En aquesta ocasió coincideix amb la segona Pasqua, per la qual cosa es preveu una participació més alta, segons ha assegurat el president del Patronat de Turisme del Solsonès, Josep Caelles.

És l’experiència en la qual el sector primari és l’eix principal de la promoció turística

El 2016 es van superar els 12.500 visitants a tot Catalunya. El plat fort d’aquesta campanya són les visites guiades i gratuïtes que es podran fer a les explotacions agràries i ramaderes. Aquesta fórmula turística permetrà veure els eixos principals de l’economia productiva de la comarca amb la possibilitat d’allotjar-se en el medi rural.

Entre les activitats, a Solsona s’oferiran visites teatralitzades a l’Hospital d’en Llobera i al Pou de Gel i recórrer la Solsona monumental. La iniciativa no seria possible, segons l’organització, sense la participació dels establiments que s’hi han adherit, la qual cosa ha permès reivindicar un sector tan important al Solsonès com és el primari.

tracking