SEGRE

EDUCACIÓ CURS 2017-2018

Mobilització de famílies de Salàs per ‘fitxar’ un director per a l’escola

“Motivat amb l’educació activa i respectuosa” i que escollirà el departament

Imatge d’arxiu d’aquest curs a l’escola de Salàs.

Imatge d’arxiu d’aquest curs a l’escola de Salàs.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Associació de Mares i Pares de l’escola de Salàs de Pallars han fet una crida per comptar el pròxim curs amb un director o directora per al col·legi. A través d’una carta firmada per algunes de les famílies dels divuit alumnes, descriuen el tipus de persona amb qui els agradaria comptar per dirigir el projecte educatiu d’aquesta escola rural basat en una educació activa i l’aprenentatge dels alumnes sota la mirada respectuosa dels mestres.

“Després que el departament d’Ensenyament ens comentés que hi havia poques sol·licituds per cobrir el lloc, hem començat a donar veus perquè aquells mestres que estan en actiu i a les llistes del departament puguin considerar la possibilitat de dirigir un projecte educatiu com el nostre. Els animem a comunicar el seu interès directament als serveis territorials i així, vençut el període de presentació de sol·licituds a final de curs, Ensenyament podrà escollir el candidat que més bé s’hi ajusti”, va explicar ahir Toni, el president de l’AMPA de Salàs de Pallars

D’altra banda, el president de l’AMPA va recordar que el col·legi té pendent una ampliació, ja que les dependències que ara ocupen una part de la primera planta de l’edifici de les antigues escoles van quedar petites el mateix curs 2015-2016 en què es va recuperar el col·legi.

En aquest sentit, l’alcalde de Salàs, Francesc Borrell, va explicar que l’ajuntament ha arribat a un principi d’acord amb la conselleria d’Ensenyament i la delegació del Govern català perquè aquests compensin el consistori per cedir la totalitat de l’edifici, la qual cosa significarà traslladar el centre d’interpretació de l’antic comerç, un punt turístic important, inaugurat fa deu anys. Tanmateix, no hi ha data per a la firma definitiva.

tracking