SEGRE

SUCCESSOS

Més de vint desallotjats a Llavorsí i Mollerussa per incendis

Foc sense víctimes en una casa a Llavorsí i un pis a Mollerussa, tots dos buits || Evacuats els veïns a causa del fum

Un bomber durant l’extinció de l’incendi a Llavorsí.

Un bomber durant l’extinció de l’incendi a Llavorsí.ÀLEX RIPOLL VIDAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos incendis en habitatges buits de Llavorsí i Mollerussa van obligar aquest diumenge a evacuar per precaució al voltant de vint-i-quatre persones en cases i pisos propers per tal d’evitar intoxicacions per fums. Aquests dos focs, les causes dels quals encara es desconeixen, es van saldar sense víctimes i els evacuats van poder tornar als seus domicilis al cap d’unes hores, una vegada els bombers van extingir les flames.

El primer d’aquests dos incendis en vivendes va tenir lloc a Llavorsí, quan va cremar la segona planta d’un edifici al carrer Vilanova cap a les 4.00 del matí mentre els habitants eren fora. “Un veí va donar l’alarma i això va permetre avisar la família que viu a la casa del costat perquè sortissin”, va explicar l’alcalde i membre dels bombers voluntaris, Josep Vidal. Sis dotacions de bombers van treballar fins passades les 9.00 per extingir el foc.

Hores més tard, a les 15.06, un altre incendi en un pis de l’avinguda Catalunya de Mollerussa va obligar a desallotjar una vintena de persones que eren a l’interior del bloc, segons van indicar fonts de la policia local. Hi van anar quatre dotacions de bombers i el foc es va donar per sufocat cap a les 16.27 hores.

A banda d’aquests incendis a l’interior d’habitatges, els bombers van fer també diverses sortides al llarg de la jornada per focs en matolls al terme de Lleida i altres municipis, en una jornada d’altes temperatures pròpies dels mesos d’estiu (vegeu el desglossament).

Incendis de matolls en un dia amb màximes de 33 graus Una dotació de bombers va anar cap a les 13.00 hores a un incendi de vegetació al parc de la Mitjana de Lleida, segons van indicar els serveis d’emergència i la Policia Local. Pràcticament a la mateixa hora, un altre vehicle dels bombers es va desplaçar als Alamús per extingir un foc de matolls prop d’un habitatge, i per la seua banda, tres dotacions en van apagar un altre en una zona d’horts a Albatàrrec. Aquests incendis van tenir lloc en una jornada calorosa en la qual els termòmetres van assolir màximes de fins a 33 graus a Lleida, segons dades del Servei Meteorològic.

tracking