SEGRE

ENSENYAMENT

Pares de Montferrer protesten després de l'expedient a l'escola Rosa Campà

Demanen a Ensenyament que solucioni ja el conflicte per la investigació a la directora

L’escola rural Rosa Campà de Montferrer i Castellbò.

L’escola rural Rosa Campà de Montferrer i Castellbò.CYNTHIA SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de pares i mares de l’escola rural Rosa Campà de Montferrer no portarà els fills avui dimarts al matí a classe. Les famílies han organitzat una jornada reivindicativa paral·lela a les classes per “exigir respostes immediates” al departament d’Ensenyament després que a començaments d’abril els serveis territorials de la conselleria a Lleida obrissin un expedient informatiu a la directora per possibles irregularitats en la gestió del centre relacionades amb el servei del menjador.

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (Ampa) afirma que durant aquests dos mesos han demanat “respostes i actuacions” a favor de “la resolució del conflicte intern que viu l’escola” i “que permeti la continuïtat del projecte de direcció” encapçalat per l’actual directora.

Lamenten que arran de la inspecció que Ensenyament ha dut a terme al centre la situació és “molt tensa entre professors i famílies” i que “la desinformació” sobre aquesta polèmica per part del departament “únicament ha afavorit l’empitjorament del conflicte”. De fet, aquests darrers mesos han estat contínues les baixes mèdiques d’algunes de les professores de l’equip docent.

Fonts sindicals han confirmat que es manté un procés informatiu en el qual investiguen aquesta sèrie de “possibles irregularitats” i que estarien relacionades, indiquen, amb qüestions de la gestió econòmica del menjador.

Entre els fets investigats hi hauria el cobrament de les subvencions dels alumnes que tenen dret a les beques de menjador. La jornada que ha preparat el grup de pares es desenvoluparà durant tot el matí i consistirà en tallers organitzats per l’Ampa a la sala d’actes de l’ajuntament de Montferrer.

tracking