SEGRE

La fira d'Algerri vestirà de flors les finestres del municipi

Plensa, el vicepresidente cuarto de la Diputación, Jordi Latorre, y Brufal durante la presentación del certamen

La fira d'Algerri vestirà de flors les finestres del municipiSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena edició de la fira d’Algerri, que tindrà lloc aquest dissabte dia 4, vestirà de flors les finestres, portes i balcons del municipi. L’alcalde, Miquel Plensa, va explicar que aquest any han decidit organitzar aquest concurs per intentar que la gent del municipi s’impliqui en el certamen. Així mateix el mercat d’artesans reunirà una vintena d’expositors davant de l’església parroquial i en el centre històric es podran conèixer oficis tradicionals com els dels matalassers o campaners, a més de poder provar diferents tipus de cerveses artesanes.

Segons va explicar Jesús Brufal, membre de l’organització de la fira, el certamen té dos vessants. D’una banda, el mercat artesà que serveix perquè els productors treguin a la venda les seues elaboracions, i per una altra, l’espai lúdic i festiu on destaca la batucada pels carrers de la localitat i un espectacle de carrer. A més, Brufal va apuntar que durant el concurs de pintura ràpida, que aquest any arriba a la seua tercera edició, els artistes professionals s’encarregaran de posar de relleu els racons del municipi.

Aprofitant la celebració del certamen, l’ajuntament ha editat un fullet informatiu on parlen del medi natural de la zona, dominat per la zona d’especial protecció de les aus de Secans de La Noguera, el seu patrimoni cultural i les tradicions.

tracking