SEGRE

TURISME

Empreses habiliten a Àger un nou pàrquing per a 150 cotxes

A Corçà, a la vora del pantà de Canelles || Adequen la zona d’accés a l’embassament per a les embarcacions i caiacs

L’accés al pantà de Canelles, a l’entrada sud per arribar per la Ribagorçana a Mont-rebei.

L’accés al pantà de Canelles, a l’entrada sud per arribar per la Ribagorçana a Mont-rebei.MONTSEC ACTIVA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Empresaris de la Vall d’Àger que exploten turísticament les aigües de Canelles han adequat l’accés al pantà des de Corçà, on han habilitat una zona d’aparcament amb un capacitat per a 150 vehicles, i millorat l’accés a l’aigua per traslladar les barques. Enric Maestre, titular d’una de les firmes que han impulsat la iniciativa, Montsec Activa, va explicar que els treballs s’han portat a terme aquesta setmana després de rebre l’aprovació de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) i han consistit a aplanar l’accés des de la pista fins al pantà per facilitar l’activitat nàutica.

De fet, l’actuació també permetrà accedir a l’aigua a particulars amb les seues barques i no només a les empreses que gestionen activitats nàutiques a l’embassament de Canelles. “La nova zona d’estacionament permet que els turistes no aparquin al camí d’accés de Mont-rebei des de Corçà”, va dir.

Aquest pàrquing se suma a l’habilitat pel consistori d’Àger al març a Corçà, just a la pista d’accés al congost de Mont-rebei, que té una capacitat per a cinquanta vehicles, i al de la Masieta, a Sant Esteve de la Sarga, també de 150 places, encara que aquest és de pagament i amb reserva online.

tracking