SEGRE

TRÀNSIT

Dos motoristes ferits al Pont de Suert i sinistres a Tàrrega i Camarasa

La col·lisió per encalç ahir a la tarda a Tàrrega.

La col·lisió per encalç ahir a la tarda a Tàrrega.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els dos ocupants d’una moto, un home de 61 anys i una dona de 24, van resultar ferits aquest dilluns de caràcter menys greu al col·lidir contra un cotxe a l’N-230, a l’altura del Pont de Suert.

L’accident es va produir per causes desconegudes a les 15.45 hores, en el quilòmetre 125 en sentit Vielha, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT). Els dos ferits van ser evacuats en ambulància a l’hospital de Vielha, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques. Fins al lloc també es van desplaçar Mossos i Bombers.

D’altra banda, una conductora d’Espot de 72 anys va resultar ferida després que el seu cotxe bolqués a la carretera C-13, a Camarasa, segons van informar els Bombers. L’accident va tenir lloc a les 16.21 hores, en el quilòmetre 36 de la C-13, i la dona va resultar ferida lleu.

Per la seua part, a Tàrrega, es van registrar dos accidents. Una persona va resultar ferida lleu en una sortida de via a l’A-2, a Tàrrega, que va originar cues de dos quilòmetres a primera hora del matí. L’accident es va produir a les 07.09 hores. A la tarda, uns altres dos vehicles van xocar a la C-14, a la rotonda per accedir a l’A-2 des d’Agramunt. La col·lisió es va produir a les 16.30 hores i només va caldre lamentar danys materials.

tracking