SEGRE

Mollerussa instal·la 37 noves càmeres de seguretat

La vigilància es centralitza amb un sistema de control a la policia local

Les càmeres es controlen des de les instal·lacions de la policia local.

Mollerussa instal·la 37 noves càmeres de seguretatAjuntament de Mollerussa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Mollerussa ha finalitzat la instal·lació de 37 càmeres de seguretat noves en diferents equipaments públics i n’ha centralitzat la vigilància a través d’un sistema de control ubicat a la prefectura de la Policia Local. Així ho ha explicat aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

L’alcalde ha destacat que es tracta de càmeres que enregistren el dia a dia dels punts on estan col·locades i que això, juntament al fet que estan connectades directament a una central controlada per la policia, fa que la intervenció pugui ser més ràpida i contundent davant les incidències que puguin produir-se, per exemple, als controls d’accés al complex de les piscines o a la biblioteca.

En concret, aquest sistema, que es canalitza a través d’una pantalla de 50 polzades, podrà controlar les 9 càmeres que ja es van instal·lar durant l’any passat al complex de les piscines, les 12 que s’han col·locat a diferents punts del pavelló poliesportiu i les 10 que s’han acabat d’instal·lar a l’interior i l’exterior de l’edifici de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. A aquestes càmeres, cal sumar també la renovació de les 4 càmeres exteriors de vigilància de l’edifici consistorial i les dues interiors, que s’han canviat per tal de poder-les integrar també a aquest sistema.

Per tal de dur a terme aquesta actuació, ja es va dotar una partida al pressupost d’enguany de 12.000 euros, en la que també està incloses les càmeres que es col·locaran properament per a la vigilància de l’edifici de serveis del Parc de la Serra.

tracking