SEGRE

SUCCESSOS

S'esfondra part de la teulada d'un magatzem municipal a Montgai

La nau allotjava material com ara màquines de jardineria i una carrossa dels Reis Mags || La pluja podria ser la causa del desplomament, que no va causar ferits

Estat en el qual va quedar el magatzem municipal després de l’ensorrament de la matinada d’ahir.

Estat en el qual va quedar el magatzem municipal després de l’ensorrament de la matinada d’ahir.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La teulada d’un magatzem municipal de Montgai es va esfondrar parcialment la matinada d’aquest dimarts a Montgai. Les causes de l’incident es desconeixen, si bé tot apunta que les precipitacions del cap de setmana (diumenge es van registrar uns 22 litres per metre quadrat en aquesta localitat de la Noguera) haurien propiciat l’ensorrament parcial de l’immoble, situat al carrer Lluís Companys, just al costat del consultori mèdic.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís del sinistre a les 08.11 hores, encara que l’ensorrament s’hauria produït hores abans, concretament a les cinc de la matinada. En aquell moment no hi havia ningú a l’interior, per la qual cosa no es van haver de lamentar danys personals. Els Bombers van abalisar l’edifici i van derivar la investigació del desplomament a l’arquitecte municipal.

L’ensorrament es va produir de matinada i només es van haver de lamentar danys materials

Fonts del consistori van explicar aquest dimarts que en els pròxims dies es realitzaran les tasques de revisió i inspecció per valorar els possibles danys que hagi pogut patir l’estructura i iniciar-ne la rehabilitació. L’ensorrament va afectar uns dos-cents metres quadrats de la teulada, ja que es van enfonsar dos dels cinc arcs que sostenen l’estructura. Fins al lloc es van desplaçar els Bombers de la Generalitat, els Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert, es va mostrar sorprès pel succés i va assegurar que “no ens ho esperàvem”. Gilabert va indicar que al magatzem hi havia bastant material, com ara diverses màquines de jardineria comprades recentment i la carrossa dels Reis Mags del nucli de Butsènit d’Urgell. L’alcalde va afegir que hi havia goteres i que tenien previst canviar algunes teules, però “en cap moment vam pensar que hi hagués perill d’enfonsament”.

tracking