SEGRE

MANTENIMENT

Veïns de Castellciutat denuncien deixadesa en els carrers de la població

L’ajuntament de la Seu anuncia mesures per millorar la imatge del nucli

Els veïns es queixen de la presència excessiva de males herbes.

Els veïns es queixen de la presència excessiva de males herbes.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Veïns de Castellciutat, al municipi de la Seu d’Urgell, denuncien la “deixadesa” i “falta de neteja i manteniment” dels carrers del nucli per part de l’ajuntament. Es queixen de l’acumulació de males herbes en una gran part de la població, que consideren que “dóna una mala imatge” als visitants. Els veïns, que han difós nombroses imatges a les xarxes socials com a denúncia, lamenten també el deteriorament del paviment “de la majoria dels carrers”, que provoca, asseguren, “que la gent gran entrepussi”.

Per això, demanen que l’ajuntament de la Seu “millori el manteniment de les vies públiques” i que “pavimenti de nou” les zones més degradades. “La imatge exterior de Castellciutat és de postal, però quan entres al nucli quedes decebut”, addueixen veïns consultats.

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, va reconèixer aquest dilluns que la presència de males herbes “als carrers de Castellciutat i també en gran part de les de la Seu és més del que desitjaríem”, i la va atribuir a un “fet excepcional” a conseqüència del fet que la brigada municipal de jardineria ha estat centrada aquestes últimes setmanes en la inauguració de la plaça Joan Sansa.

En aquest sentit, va demanar “comprensió” als veïns i va assegurar que “des de la setmana passada, la brigada està recuperant el temps invertit en l’adequació de la nova plaça” i “tots els inconvenients sorgits aquests dies quedaran solucionats ben aviat”.

Quant al paviment, va explicar que el consistori té reservada una partida de 300.000 euros que destinarà a la millora urbanística de Castellciutat. “Els tècnics busquen un espai a la zona més al sud on farem un aparcament i una actuació global de millora de la plaça del poble.” La previsió és executar la millora aquest mateix any.

tracking